SILVA REGINA

Mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh

07. - 11. 04. 2024 Datum konání
Výstaviště Brno Místo konání
Vstupy a parkování

Podrobnosti o akci

SILVA REGINA patří mezi stěžejní středoevropské lesnické a myslivecké veletrhy. Poslední ročník veletrhu se konal v roce 2022 s veletrhem BIOMASA a setkal se s velkým zájmem návštěvníků i spokojeností vystavovatelů. V lesnické části veletrhu najdou návštěvníci vše pro hospodaření v lese, případně pro údržbu porostů ve městech, budou probíhat i praktické ukázky použití strojů. Myslivecká část veletrhu se zaměří na prodej potřeb pro myslivost a pobyt v přírodě. V provozu bude pódium s lesnickým i mysliveckým programem, počítá se s vystoupeními trubačů, kynologů a sokolníků, návštěvou známých osobností z řad myslivců. Lesnická část doprovodného programu se zaměří na edukaci vlastníků lesů, starostů a odborných lesních hospodářů.

V roce 2024 se SILVA REGINA bude konat souběžně s veletrhy TECHAGRO a BIOMASA. Komplex brněnských zemědělských a lesnických veletrhů konaný v sudých letech patří největší tuzemské akce svého druhu.

Otevírací doba

SILVA REGINA

7.–10. 4. 9.00–18.00
11. 4. 9.00–16.00
Přijďte připraveni s mobilní aplikací
app banner

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše