URBIS SMART CITY FAIR

Veletrh chytrých řešení pro města a obce

SmartPlan s.r.o.

Vytisknout
IČO: 2474743

SmartPlan – řešení dopravy ve městech

SmartPlan je konzultační společnost zaměřená na implementaci konceptu Smart City v souladu s udržitelným rozvojem společnosti. Náš přístup zahrnuje komplexní řešení aktuálních výzev a ohrožení v prostoru hustě obydlených aglomerací.

V současné době jsme vyvinuli unikátní přístup k analýze potřeb veřejně přístupných dobíjecích bodů vycházejících z masivních datových vstupů a kooperace se stakeholdery. Na základě těchto výstupů jsme schopni navrhnout optimální síť přípojných míst tak, aby pokryla aktuální a budoucí očekávanou poptávku po nabíjení, nezatěžovala distribuční soustavu a šetřila veřejný rozpočet.

Další výzvu představuje řešení managementu parkování ve městech. SmartPlan je schopen na základě svých dopravních průzkumů a místních šetření definovat aktuální poptávku a pomoci pasportizace přesně určit nabídku parkovacích míst. Výpočtem deficitu parkovacích míst můžeme městu doporučit optimální strategii k řešení tohoto problému.

Rozsah našich činností pro veřejné subjekty dále zahrnuje: tvorba dopravního digitálního dvojčete, dopravní modelování, dopravní průzkumy, doprava v klidu, parkování v klidu, zpracování Sustainable Urban Mobility Plan a mnohé další.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon A1 přízemí / 030

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše