Motosalon

Übersetzung nicht verfügbar.

Indian Motorcycle představí nejbrutálnější, nejvýkonnější a nejrychlejší americký bagger všech dob!

Legendární americká značka Indian Motorcycle aktuálně trhá v Evropě rekordy v oblíbenosti. Indian připravil pro letošní sezónu spoustu novinek, ale tři jsou zcela zásadní. A všechny tři představí na veletrhu Motosalon 2020!

Tou nejvíce očekávanou je určitě úplně nové pojetí luxusního amerického cestovního baggeru, kterým se od letoška stává Indian Challenger. Inženýři z Indianu totiž pojali podvozek a celou konstrukci velkého cestovního motocyklu hodně sportovně a nadělili mu vše, co konkurenční stroje této kategorie postrádají, včetně hodně výkonného brzdového systému. Pro nový Challenger byl také vyvinut úplně nový, kapalinou chlazený motor s názvem PowerPlus. Jeho parametry bourají vše, na co jsme byli dosud u baggerů zvyklí. Objem 1 769 cm3, čtyřventilová technika DOHC, maximální výkon 122 koní, točivý moment 178 Newtonmetr. Motocykl využívá nový, velmi pokročilý systém kontroly trakce s názvem Smart Lean Technology, rozsáhlý infotainment a pro zábavu také hi-fi systém o výkonu 100 W už v základu…

Další novinkou, která potěší především milovníky scramblerů a občasných výletů mimo asfalt, je nový model z řady streetrackerů FTR s názvem Rally.

Nejoblíbenějšími a nejprodávanějšími modely od Indianu jsou však aktuálně stroje řady Scout, resp. Scout Bobber. I v této třídě představí Indian novinku – Scout Bobber Twenty. Sexy americkou klasiku kombinující v sobě retro styl, linie 40. a 50. let a moderní techniku kapalinou chlazeného dvouválce.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše