Motosalon

Translation is not available.

Harley zaplatí svým zákazníkům řidičák

Motocyklová značka Harley-Davidson přišla se speciální kampaní, která potěší všechny nové držitele řidičského průkazu skupiny A, stejně tak i ty, kteří se na zisk řidičského oprávnění na velký motocykl chystají v letošním roce. Pokud si chtějí koupit Harleye a řidičský průkaz získali od května 2019 nebo jej stihnou dokončit do konce letošního roku, výrobce jim řidičský kurz proplatí.

Stačí si pořídit motocykl řady Street, Sportster nebo Softail o objemu 1 746 cm3 a mít k tomu řidičský průkaz na velký motocykl z období od května 2019. Akce pod názvem Cesta ke svobodě navíc platí až do konce letošního roku, a tak může být skvělou motivací, proč se konečně se startem jarní sezóny vrhnout na získání řidičského oprávnění. Značka následně novému majiteli H-D proplatí náklady na základní kurz skupiny A, tedy na velký motocykl, až do výše 12 500 Kč.

"Všechna naše dealerství budou akceptovat kurz absolvovaný u jakékoli autoškoly po celé ČR. Uvědomujeme si, že nová koncepce zisku řidičského oprávnění na motocykl není nejsnazší, proto chceme všem novým motorkářům přinést alespoň tuto výhodu, a těm, kteří ještě nad pořízením řidičského oprávnění váhají dodat odvahu a poskytnout podporu,” uvedl regionální marketingový manažer Michal Fric.

V Harley-Davidson si zároveň uvědomují, že absolvování a zisk řidičského oprávnění skupiny A není už nyní otázkou jednoho měsíce, proto celá kampaň potrvá a do konce roku 2020.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše