Motosalon

Translation is not available.

Závodní pitbike PBS pod firmou Motor Village 69 bude poprvé na Motosalonu

Tento ročník v Brně představí své exponáty firma Motor Village 69, která má za sebou dlouholeté zkušenosti mimo jiné i na světové úrovni. Avšak teprve rok funguje s italskou značkou závodních pitbiků a mini GP – PBS s dvanáctiletou historií a stala se výhradním dovozcem těchto pitbiků po celé střední Evropě. Mimo to, za poslední rok vnesla do podvědomí lidí v České republice i na Slovensku tento druh motorsportu, na který dosud nebyl daný takový důraz, a přiblížila ho lidem ještě více.

Motardové závodění mělo už v minulé sezóně velký ohlas a nyní už je nachystán na rok 2020 šampionát nesoucí název RIVAL TROPHY, kde budou tyto 4 kategorie: Pitbike AMA, Pitbike FAST, Pitbike PRO a Mini GP! „Tyto závody rozhodně nejsou určeny jen pro "PBSáky", ale pro VŠECHNY ZNAČKY motorek, které jsou samozřejmě vítány! Právě na výstavě se budete moci i přímo přihlásit a získat i více informací,“ upřesňuje Jana Seidlová z Motor Village 69, s.r.o.

Zároveň nám prozradila, co si pro návštěvníky Motosalonu  firma připravila  – jak ve verzích pitbike MOTARD tak CROSS.

Z crossových modelů budeme mít zde 2 z našeho výběru:
PBS GT-MX 125 | PBS PRO-MX 190

A co se týče motard pitbiků, výběr těch u klientů nejpopulárnějších:
PBS BABY-SX 50 | PBS THUNDER-EVO 160

A ukázka modelu našeho mechanika, jak od standardu docílit až k plně závodnímu pitbiku: PBS PRO-SXR 160!

Žhavé a dlouho očekávané novinky budou Rivale PIT a především Rivale GP!

 

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše