Motosalon

Translation is not available.

Amici sbírá jedno ocenění za druhým

Brněnská BURGER ARENA je skvělým nápadem – už jen proto, že zde můžete na jediném místě ochutnat burgery, které sbírají ocenění kvality i chuti v prestižních food soutěžích v Česku. Amici před deseti lety otevřelo první provozovnu v Brně na Michelské a dnes už jich má v Brně dalších 6 a celkově jich je 14. Díky franšízám expandují i mimo Brno, takže na burgerech si můžete pochutnávat v Praze, Ostravě a dalších městech.

Jaký je váš největší majstrštyk?

Vždy všechno ladíme úplně do detailů. Pro každého je něco, ale myslím si, že každý si přijde na to svoje. Všechno je dobrý. Lidi, kteří to vytváří, míchají omáčky třeba 2 měsíce, než dostanou chuť, kterou potřebují.

Máte řadu medailí, jakého vítězství si nejvíce ceníte?

My si ceníme všech.

Je nějaké ocenění, které jste opravdu nečekali?

My to tak trošku čekáme vlastně vždycky. Já myslím, že tak z 99 % jsme vždy mezi prvními třemi, takže jestli je to zlato, stříbro nebo bronz, je to jedno, my jsme rádi, že lidem chutná a ta satisfakce je o tom, že lidé chodí.

Máte tady nějakou novinku?

Máme, Figi burger. Je připravován v koprodukci s Food therapy by Denisa, což je brněnská bloggerka, která dělá různé pokrmy zdravějšího typu, takže nějaké raw dezerty nebo salátky. Je tam fíková omáčka, džem, gorgonzola s peccorinem a je to moc dobrý. Rozhodně ho doporučuji.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše