Motosalon

Translation is not available.

Babetty v akci, Písařík je druhý!

Zpestřením již tak nabitém programu veletrhu byla soutěž VIP hostů na historických Babettách. Nápad podpořili známí jezdci jako Karel Abrahám, Míra Lisý, Petr Kenny a Lukáš Pešek, ze světa hereckých celebrit dorazil sympaťák Martin Písařík. Po krátkém a vtipném úvodu na pódiu se všichni účastníci za doprovodu davu lidí přesunuli do venkovní arény Moto Gymkhany, kde byl pro ně připraven speciální okruh. Trať vytyčenou barevnými kužely měli projet patnáctkrát, celou akci vtipně komentoval Maty Landa a diváci si tuhle legraci užívali. Některým protagonistům při závodě Babetta takzvaně zdechla, takže si pěkně šlápli do pedálů. Nejkorektněji a nejrychleji trať projížděl Míra Lisý a jako druhý byl vyhlášen Martin Písařík – za snahu trefit se mezi kužely.

Jinak všechny závodní stroje pocházely z dílny Kennyho Buriana a za každým se skrývá dlouhý příběh, z některých kapal olej, z některých benzín. Stroje ale zvládly závod perfektně a největším zážitkem pro znalce byla v běžném provozu stále vzácnější vůně spalin z dvoutaktů.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše