Motosalon

Translation is not available.

Elektrický naháč Kymco umí jet 205 km/h

Tchajwanskou značku Kymco si většina lidí spojuje hlavně se skútry. Firma je ale již nějakou dobu činná i na poli elektrických motorek. Poslední novinkou v této oblasti elektrický naháč RevoNEX. Ten zaujme nejen vyspělými technologiemi, ale i svými výkony. Maximálka je 205 km/h.

Motorka je vybavené šestistupňovou převodovkou, aby bylo možné využít celý potenciál elektromotoru. Ten rozpohybuje stroj z nuly na 100 km/h za 3,9 vteřiny, z nuly na svou maximálku 205 km/h pak  za 11,8 vteřiny. Převodovku jezdec využije spíše mimo město, po městě vystačí se zařazenou dvojkou, která umožňuje jet až 115 km/h.

Zvuk elektrického agregátu je vylepšovaný systémem AAM, což je zkratka pro Active Acoustic Motor. Ten dokáže  přirozený zvuk motoru doplnit vícefrekvenčním akustickým generátorem. Motorka by se mohla dostat do sériové výroby v příštím roce.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše