Motosalon

Translation is not available.

Enfield si pro svou třistapadesátku přichystal individualizační program. Bude bojovat s Pérákem

Indicko-britská značka Royal Enfield si jako jednu z novinek pro letošní rok připravila individualizační program, díky kterému je možné z její třistapadesátky Classic 350 vytvořit konkurenta indickému Pérákovi.

Individualizační program "Make your own"  značky Royal Enfield má být v Indii k dispozici pouze zákazníkům, kteří si zakoupí model Classic 350 v jednomístném provedení. Program nabízí pestrou paletu doplňků a možností barevného provedení. Jeho součástí jsou například  kryty motoru,  zadní nosič zavazadel, přídavné sedlo, speciální litá kola, polepy nádrže nebo jiné boční panely.

Enfield 350, který přebírá roli zřejmě končícího legendárního Bulletu 500, je na indickém trhu k dispozici za částku v přepočtu necelých 50.000 korun, což je výrazně méně, než ohlášená cena nového Péráka kolem 65.000 Kč. Lze však očekávat, že individualizační program celkovou cenu Enfieldu o něco navýší.

Royal Enfield Classic 350 disponuje vzduchem chlazeným čtyřtaktním jednoválcem o objemu 346 kubických centimetrů s nejvyšším výkonem 15 kW (20 k) a točivým momentem 28 Nm, který spolupracuje s pětistupňovou převodovkou. Motocykl s rozvorem kol 1390 mm má pohotovostní hmotnost 194 kg.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše