Motosalon

Translation is not available.

MOTO GYMKHANA – adrenalin mezi kužely

Na volné ploše K1 se několikrát denně rozjíždí ukázková jízda mladého sportu MOTO GYMKHANA. Slalom mezi barevnými kužely je technicky náročný a projet trať co nejrychleji vyžaduje dokonalou rovnováhu. Pořadatelé divákům připravili ochutnávku prvků moto gymkhany za denního světla i s nočním osvětlením, které celou show ještě umocní.

Jede se naostro

„Na závodech bývají tratě asi dvě minuty dlouhé a zajímavostí je, že trať před závodem nikdo nezná a jezdci mají pouze půl hodiny před soutěží možnost se s ní seznámit, a to pěšky po svých. Nesmí ji tedy trénovat předem,“ vysvětlil Matouš Landa, pořadatel z MOTO GYMKHANA. V soutěži se jedou dvě ostrá kola, úkolem je projet trať co nejčistěji a bez chyb, počítá se lepší čas. V novém sportu se občas objevují i ženy, v pátek byla dokonce na volné ploše mladá desetiletá slečna Beáta Senohrábková. Dnes se v ukázkové aréně můžete těšit nejen na ukázky jízd a závodů, ale i na podvečerní osvětlenou show!

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše