Motosalon

Translation is not available.

MV Agusta letos nabídla sériovou verzi Superveloce 800

Italská MV Agusta si pro letošní rok připravila novinku v podobě sériové verze stroje Superveloce 800. Motocykl vycházející ze supersportu F3 800 pohání tříválec s klikovou hřídelí rotující v opačném směru o objemu 675 ccm a výkonu 148 koní. Nebude chybět ani "zlatá" verze Oro s výkonem zvýšeným na 153 koní díky závodnímu výfuku a upravené řídící jednotce.

Podvozkově Superveloce rovněž vychází z F3, jiné jsou pouze podsedlový rám a přední lešení. Komponenty odpružení jsou od renomovaných dodavatelů Marzocchi a Sachs, brzdy potom od Bremba a pneumatiky Pirelli. Zatímco standardní  verze má lité ráfky, Serie Oro se pyšní úžasnými vyplétanými. Další fajnovostí  Ora je Alcantarou potažené sedlo. Jezdecká pozice u Superveloce by měla být oproti superpostu více vzpřímená.

Nechybí  nejmodernější elektronika včetně obousměrného quickshifteru a kontroly trakce v 8 stupních. Vše  se ovládá přes pětipalcový  barevný TFT displej, který lze propojit s chytrým telefonem. Cena v případě základní verze startuje lehce na půl milionem korun.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše