Motosalon

Translation is not available.

Policie ČR na Motosalonu úspěšně oslovuje potenciální uchazeče

Policii České republiky tradičně najdete na každém Motosalonu, kde má své nezastupitelné místo. Opět se zaměřila na nábory nových policistů.

V pátek v pravé poledne odbavili 21 vážných uchazečů, což je pro policii rozhodně dobrá zpráva. U náboru se zastavila i celá řada mladých lidí, kteří projevili zájem o tuto práci a ihned a ochotně jim vše vysvětlila Petra Hrůzová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje. „V Jihomoravském kraji pořádáme workshopy, které se jmenují Policistou na zkoušku, kam můžete přijít a vše si nanečisto vyzkoušet. Ujmou se vás vyškolení pracovníci, kteří vám poradí a odpoví na všechny vaše otázky,“ vysvětlila Petra Hrůzová a přiblížila i to, co vše mohou adepti zažít, aby se blíže seznámili s policií. „Na workshopu si mohou všichni prohlédnout techniku, sledovat simulovanou ukázku zásahové jednotky, vše si osahat a podívat se zblízka, jak práce policisty vypadá. Pokud úspěšně absolvují fyzické testy, obdrží certifikát, který mohou uplatnit, když by opravdu chtěli k policii nastoupit a už je nemusí opakovat a mohou rovnou podstoupit psychotesty,“ dodala Hrůzová.

Jste-li starší 18 let se smyslem pro zodpovědnost, umíte se dobře a rychle rozhodovat, jste zodpovědní, máte dobrou kondičku, není vám cizí sebevzdělávání, jste odvážní a chcete pomáhat ostatním, pak jste to právě vy, koho Policie ČR hledá. Nadchla myšlenka i vás? Pak rozhodně zalistujte na stránkách Policie ČR.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše