Motosalon

Translation is not available.

Sladké království uprostřed BURGER ARENY

La Donuteria přijela se svým vonícím stánkem na brněnské výstaviště ze Slovenska a rozhodně se mezi burgery neztratí. „Přinášíme čerstvé Hand Made donuty. Vlastně všechny si tu připravujeme a zdobíme. Máme 6 veganských, což znamená, že neobsahují žádné mléko, žádná vajíčka, med ani barvivo z korýšů. Jeden je neveganský – je se skořicí a s nutellou,“ řekla provozovatelka.

V hlavní nabídce La Donuteria najdete tři ovocné a tři neovocné donuty. Z těch neovocných jsou to kokosové donuty, arašídové a lotusové (karamelové sušenky), které jsou nejprodávanější. V nabídce jsou ještě donuty s lyofilizovanými jahodami, lesním ovocem a s malinami.

A zajímá vás, jaký donut by vám nabídly sličné dívky za pultíkem? „Jednoznačně karamelový lotus z neovocných a z ovocných malinový,“ prozradila s jistotou provozovatelka.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše