Motosalon

Translation is not available.

Slunečná: Vilém kupuje Zuzaně motorku, Sylva o tom neví

Nová epizoda oblíbeného seriálu na Primě by se takto klidně mohla jmenovat, protože dva z jeho protagonistů skutečně zavítali společně na Motosalon do Brna. Lukáš Langmajer ale ve skutečnosti vysněný motocykl své herecké kolegyni Evě Decastelo nekoupil, zato s ní zapózoval na stánku Harley-Davidson. Choppery má totiž sám moc rád, stejně jako Eva.

Jsem Harley holka, ale…

„Já jsem Harley holka, ale na rovinu, když mi dá někdo motorku zadarmo, budu obdivovat jakoukoliv značku,“ netajila se Decastelo.  Na Motosalon dorazila z brněnského Semilasa, kde měla představení Natěrač ještě s Bárou Mottlovou a Leošem Nohou. „Toho jsme odeslali do Prahy, ten už si Motosalon užil minulý rok a letos je řada na nás,“ řekla představitelka seriálové Zuzany. Ze zahájení veletrhu míří rovnou s dětmi na SnowShow slavného francouzského mima Slávy Polunina. „Vzhledem k tomu, že bude řídit Lukáš Langmajer, mohli bychom tam být ještě dříve, než odsud vyjedeme,“ vtipkovala herečka.

Motorka musí mít charisma

Lukáš Langmajer na veletrhu motorky obdivoval, ale sám si zatím žádnou pořídit nehodlá. Sedmiletý syn naštěstí pro maminku na motorky nechce a tříletá dcerka už jednu má – relativně bezpečné plastové odrážedlo. Motorky má ale Lukáš rád, zejména choppery. „Motorka musí mít charisma, je to stejné jako se ženou, s mužem. Když se s někým potkám, tak by z něj mělo něco vyzařovat, abych s ním chtěl být. Z motorky to musí vyzařovat taky,“ řekl seriálový Vilém. Přiznal také, že Slunečná je jeho první seriál s tolika díly, navíc točený v interiérech, je to pro něj nová zkušenost a občas si připadá jako v „Jiříkově vidění“.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše