SILVA REGINA

Translation is not available.

Agrotechnika Vaněk – traktory, vyvážečky, štípače, štěpkovače i pásové pily s výbavou na přání

Agrotechnika Vaněk představí na veletrhu SILVA REGINA traktory FARMTRAC s lesní nástavbou, která je vyrobena dle přání zákazníka, včetně technického osvědčení. Mezi další exponáty patří vyvážecí vleky s hydraulickou rukou PALMS.

Společnost FARMTRAC dodává mnoho typů a velikostí podvozků i hydraulických ruk, k dispozici je velký výběr výbavy, včetně technického osvědčení. Na expozici najdeme také zařízení pro těžbu dříví v dlouhých délkách – Klembank. 

Nebudou chybět ani štípače dřeva ROLTRAC, a to jak manuální a poloautomatické, tak plně automatické, s pohonem elektrickým, přes kardan z traktoru nebo kombinovaným (karban/elektřina) či dieslovým pohonem. Ke strojům může být dodán podávací stůl a mohou být na traktorovém nebo mobilním podvozku, který je homologovaný a má SPZ.

Nenechte si ujít také nabídku pásových pil ROLTRAC s masivní konstrukcí stroje.
K dispozici jsou tři základní typy s množstvím dodatkové výbavy, která je opět uzpůsobena dle přání zákazníka. V neposlední řadě vás na stánku Agrotechnika Vaněk mohou zaujmout štěpkovače TEKNAMOTOR - diskové i bubnové, stacionární či na mobilním podvozku.

More news from the fair trade

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše