Festival chutí

Translation is not available.

Tematické restaurace připraví různorodé speciality, které zaženou hlad

O nejrůznější potravinářské výrobky a pestré pochutiny k vyzkoušení nebude na Festivalu chutí nouze. Jedlíci s pořádným hladem, které pouhé ochutnávání nenasytí, však rozhodně uvítají čtyři tematické restaurace, které v sobě ukrývá pavilon C v každém z jeho čtyř rohů. A je se rozhodně na co těšit.

Kdo touží okusit kuchyni našich východních sousedů, měl by zajít do koutku věnovanému slovenské kuchyni, který návštěvníci najdou v pavilonu C hned dvakrát. Uvaří tam kapustnici s klobáskou, kořeněné hovězí ragú nebo roastbeef s hořčičnou majonézou.

Domácí patrioti stoprocentně nesmí minout tradiční českou restauraci, kterou přichystala firma EXPO Food. Pochutnají si tam například na vypečené kachničce, vepřové kýtě a zahladí sladkými lívanečky. Kdo neholduje lívancům, může jako sladkou tečku okusit hanácký koláč.

Fajnšmekři si určitě přijdou na své ve Zvěřinové restauraci. Začít mohou pivní cibulačkou nebo zvěřinovou gulášovkou a potom si jako hlavní chod vybrat třeba mezi marinovaným šašlikem z mufloního masa či smaženým řízkem z kančího selete.

More news from the fair trade

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován Váš souhlas.
Příjmout vše