Motosalon

Luxusní motocykly značek Norton, MotoMorini, Zontes a UM představí MR43

S nabídkou exkluzivních motocyklů se seznámíte na stánku společnosti MR43. Vystaveno bude hned několik luxusních modelů. Od značky Norton uvidíte stroje Dominator Black Line nebo Commando 961 Sport.

Značka MotoMorini bude zastoupena modely Super Scrambler, Milano či X-Cape 650. Chybět nebude ani inovativní značka Zontes, a to s motocykly 310 T, 310 T2, 310 R a 310 V.

Milovníci amerického stylu si přijdou na své díky značce UM. K vidění budou stroje Commando, Sport S, Vegas, Xtreet, Scrambler, Supermotard nebo Adventure TT.

MR43 přiveze i několik speciálů – mezi nimi například BROUGH SUPERIOR SS 100 TITANIUM. Motocykly Brough Superior se vyráběly v letech 1919 až 1940 v Anglii. V roce 1924 představil závodník a konstruktér Geogre Brough svůj motocykl SS100, který se stal suverénně nejvýkonnějším, nejluxusnějším a také nejdražším strojem tehdejší doby. Zcela ručně vyráběná motorka s vidlicovým litrovým dvouválcem tehdy uháněla přes 100 mil za hodinu a za její cenu byste si tenkrát pořídili slušný dům. V roce 2008 získal motocyklový nadšenec Mark Upham práva na jméno Brough Superior. V roce 2013 se seznámil s designérem Thierry Henriette a požádal ho, aby navrhl nový motocykl Brough Superior. O tři měsíce později byl v Miláně vystaven prototyp nového SS100. Od roku 2016 se ručně vyrobí kolem 80 kusů těchto exkluzivních motocyklů ročně v jejich sídle kousek od francouzského Toulouse.

Dalším jedinečným strojem bude VYRUS 987. Každý kousek od této značky je unikátní veledílo stvořené na míru majitele tak, jak si ho vysnil. Záměrem tvůrců bylo vytvořit sportovní motocykl pro snílky: hezký, v zatáčkách rychlý jako blesk. Zároveň je to nejlehčí sportovní motocykl pro běžný provoz. Vždyť váha tohoto modelu je 159 kg a výkon je 165 koní. Vyrus nabízí nepřeberné množství náhradních dílů a doplňků. Záleží jen na zákazníkovi, kolik hodlá za svůj vysněný motocykl zaplatit.

Dočkáte se i motocyklu BIMOTA Tesi 3D. Tato italská společnost, založená roku 1973, se zaměřuje na výrobu exkluzivních sportovních motocyklů. Vystavený kus bude z roku 2003

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše