Motosalon

„Modří rytíři“ přivezou policejní Harleye

Na stánku Blue Knights Czech Republic si budou moci návštěvníci prohlédnout policejní stroje z produkce Harley Davidson a to od počátku, kdy začala výroba policejních speciálů až po současnost. Jeden z nich vidíme na fotografii, jde o H-D WL49 v provedení Gendarmerie, pocházející z Vídně. Tento stroj a další policejní speciály najdeme v pavilonu F, stánek 208.

Kdo jsou „modří rytíři“?

Blue Knights International je nezisková organizace složená z aktivních a vysloužilých (se ctí propuštěných) policistů, kteří kromě profese sdílejí i lásku k jízdě na motorce. Organizace byla založena na jaře roku 1974, v Bangoru v Maine (USA), jako malý, místní motocyklový klub. Jméno klubu bylo odvozeno od populárního televizního pořadu o policii, vysílaného v té době na území USA. V současné době je klub Blue Knights nejrozšířenějším motocyklovým klubem na světě s 644 chaptery soustředěnými pod 11 světových regionů.  

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše