BIOMASA

Rodinná firma ATMOS ukáže novinku v oblasti kotlů. Představí také novou regulační techniku

Na výstavě TECHAGRO, Silva Regina a BIOMASA 2020 nabídne firma ATMOS celý sortiment zplynovacích kotlů na dřevo či uhlí a plně automatické kotle na pelety. Představí také exkluzivní novinku v podobě ekvitermního regulátoru.

Novinkou v českém kotlíkářství je malý kompaktní automatický kotel na pelety D10PX. „Díky jeho rozměrům ho můžeme nainstalovat do malých kotelen a domů s malou tepelnou ztrátou. Dříve u nás takový produkt chyběl, proto jsme rádi, že jej letos můžeme zájemcům nabídnout,“ řekl technik ATMOS Zdeněk Hendrich.

Exkluzivita, kterou však na svém panelu chtějí letos ATMOS vyzdvihovat, bude nová elektronická ekvitermní regulace s dotykovým displejem ACD 03/04 a její příslušenství. „Nová regulace ATMOS je vyvinuta hlavně pro naše kotle. Důležitá je pro nás hlavně tím, že byla kompletně vyvinuta u nás v oddělení ATMOS software. Hardware také odebíráme od českého dodavatele,“ dodal Hendrich. Hlavní obrazovka regulátoru je navíc propojená s příslušenstvím v podobě pokojových jednotek a čidel. „Regulace bude k vidění v Brně a v nejbližší době se také dostane do prodeje,“ potvrdil Hendrich.

Firmu ATMOS založili 1935 a letos oslaví úctyhodných 85 let na českém trhu. Je tak důkazem houževnatosti, které se odrazilo na několika měnících se režimech. Firma exportuje více než 80 % své produkce do zahraničí, především do Německa, Rumunska, Itálie, Francie a Švédska.

Další aktuality z veletrhu

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše