Motosalon

Burgerový program Burger Arény

V Burger Aréně to bude dunět od rána do večera, samozřejmě se plánuje vystoupení kapel a spousta zábavy.

Tato drsňácká kultura bude proložena programy, které souvisejí s vařením a jezením – tedy se závody v pojídání burgerů (one to one), burgerškolou pro děti, cooking show a diskuzemi o tom, zda maso nebo nemaso. I když se zrovna nebudete nacpávat, tak se stejně nebudete nudit. A taky jsme zaslechli něco o ginu a toniku, tak uvidíme.

Podívejte se s námi na doprovodný program Burger Arény. A na koho se u nás v pavilonu Z můžete těšít? Najděte si svého oblíbeného mistra v přehledné infografice:

 

Také jsme za vás byli zkontrolovat, jak se daří budovat království burgerů, hranolek a dalšího bezva street jídla, a slibujeme, že nebudete zklamaní. V pavilonu Z roste pódium, kolem se utěšeně rozrůstá tábor stánků restaurací a lokálních pivovarů. Minimálně polovina prostoru je věnována sezení, takže se budete mít královsky a bude to i pohodlné. 

 

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše