Motosalon

Líbí se mi naháči, říká Monika Leová

Na zahájení Motosalonu nechyběla Monika Leová, půvabná exotická moderátorka televize Prima a moc jí to v koženém oblečku slušelo. Usmívala se, pózovala fotografům a sama motorky obdivovala. Sama má doma Suzuki GS 500e.

A jaká je podle ní ideální motorka?

„Aby byla bezpečná, tedy spíše abych já jezdila bezpečně,“ usmívá se moderátorka a pokračuje: „Líbí se mi více naháči než úplně sportovní motorky. Měla by být trošku unisexová, protože i můj manžel občas jezdí a střídáme si to. Každopádně nemůže mít více než 35 KW, to bych si musela rozšířit řidičák.“ Také by prý neměla být moc těžká, aby ji udržela při stání.  Na veletrhu se Monice líbily nejvíce přestavby, prezentované v sekci Czech Custom Grand Prix. S kým by se sympatická moderátorka ráda svezla jako spolujezdec? „Dříve jsem se hodně koukala na motorky a Valentina Rossiho. Takže ten kdyby mne svezl, to bych se určitě nezlobila,“ směje se Leová

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše