Motosalon

Mondial míří mezi flat tracky

Znovuobnovená italská značka Mondial se má čile k světu. Pro letošní rok si nachystala atraktivní novinky v podobě strojů zaměřených na plochou dráhu. Jako první dorazí zhruba v květnu model Flat Track s motorem 125 ccm, větší model s označením 300 bude následovat.

U obsahu 125ccm je potvrzena žlutá nebo červená kombinace. Motorka bude mít již léty prověřený jednoválcový motor se vstřikováním a výkonem  11 kW,  který je spojený s  6-ti stupňovou převodovkou. Vychází z velmi oblíbených modelů HPS 125 a HPS 300, které se již v Česku prodávají.

Mondial Flat Track na 99 procent již nebude mít duální systém brzd, ale daleko modernější systém ABS.  Obě kola mají průměr 19 palců. Zajímavým řešením je dvojice výfuků vyvedená pod sedlo. Flat Track bude vybavený plně digitálním velkým plochým barevným  TFT displejem. Cena zatím nebyla stanovena, ale podle dovozce by neměla přesáhnout 110.000Kč včetně DPH.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše