Motosalon

Motorky jsou sexy, říká Bára Mottlová

Herečka Bára Mottlová se netají tím, že má ráda sexappeal. „Ten k motorkám rozhodně patří, protože jsou sexy,“ řekla atraktivní blondýnka, která na zahájení veletrhu dorazila s novým účesem a s kolegyní Evou Decastelo.

Na rozdíl od Evy za řidítka sama zatím neusedá, přestože motorky zbožňuje, tak se o sebe dost bojí a má k nim respekt. „Jezdím ale ráda jako spolujezdec, miluji tu svobodu. Už jsem zažila i jízdy, kdy jsem se pak nemohla hýbat, bolely mne všechny svaly, které jsem při rychlé jízdě a brzdění zatínala,“ přiznala herečka.

Divoká jízda na premiéru

Na motorce by se Bára Mottlová ráda jednou svezla třeba s Karlem Abrahámem, letos to ale nestihne.  „Z veletrhu letím rovnou do Mladé Boleslavi na premiéru bláznivé komedie 1+1=3, takže nervičky od rána docela fungují. Hraji tam jednu z manželek, která se jmenuje Barbara a i ta je dost vášnivá, takže to ke mně vlastně patří,“ usmála se herečka. Dnešní den je pro ni tedy jedna velká divoká jízda.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše