Motosalon

Největší pecky Motosalonu, které byste neměli minout

Motosalon představí významné značky dostupné na českém trhu s nejaktuálnějšími novinkami. Pro návštěvníky je připravený doprovodný program, který také v sobotu nabídne plno zábavy pro celou rodinu. Co byste ale rozhodně neměli minout? Podívejte s námi do pavilonů P, F a Z, protože jsme pro váš vybrali top 5 věcí.

Royal Enfield staví motorku přímo na Motosalonu

Nejstarší stále vyráběný motocykl na světě a zároveň úplně nejnovější motocykl na světě, tuto kombinaci návštěvníkům předvádí legendární britsko-indická značka Royal Enfield. V jejich expozici mohou zájemci sledovat stavbu sportovního kapotovaného stroje, založeného na rámu a motoru z modelu Continental GT 650 Twin. Na výsledném vzhledu se podílí také studenti z plzeňské Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara.

Z papíru do reality

Pouhého půl roku stačil Peteru Knoblochovi, který stojí za značkou Böhmerland, k realizaci jeho snu. Na letošním Motosalonu představil limitovanou edici modelu „Spirit of the Wolf“, který je inspirován historickým modelem Sport z roku 1927 a osazen jednoválcovým benzinovým motorem 600 ccm kompresor. V expozici naleznete také verzi, která dokáže jet až 200 km v hodině, a přitom bere šťávu z elektřiny. Jestli se elektro verze ujme, rozhodne zájem lidí.

Na programu budou také závody na babetě

Závody na babetě budou v pavilonu F, kde se mezi sebou utkají Martin Písařík, Míra Lisý, Karel Abraham, Lukáš Pešek a Petr Kenny Burian. Diváci zažijí zábavu, kterou na Motosalonu ještě neviděli. Písařík pak společně s Igorem Brezovarem na pódiu v pavilonu F zasvětí diváky do cestopisu Po jedné stopě.

Airbag v oblečení jako veletržní novinka

Společnost VÁGNER na Motosalonu exkluzivně a poprvé ve střední a východní Evropě představí systém integrovaného elektronického airbagu v anglickém oblečení RST.

BURGER ARENA: Boj mezi pojídači, jakožto i mezi surovinami

Speciální burger duely nabídne hlavní stage i venkovní předváděčka Burger Areny. Soutěžit budou vždy dva vybraní diváci, kteří musí jako první sníst připravenou porci. Novinky předvedou také mistři kuchaři, kteří kromě masových burgerů ukážou i bezmasé varianty.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše