Motosalon

Vintage Garage se značkou Royal Enfield na Motosalonu 2020

Společnost Vintage Garage, zastupující na českém trhu značku Royal Enfield, připravila na Motosalon do Brna a na rozjezd nové sezóny hned několik novinek. Navštivte jejich stánek s číslem 212.

Z oficiálních továrních Royal Enfield novinek se jedná především o nové barevné provedení oblíbeného modelu HIMALAYAN. V Brně uvidíte barevné provedení Gravel Grey a ostatní nové barvy, včetně dvoubarevného lakování Rock Red a Lake Blue, budou zákazníkům k dispozici v průběhu měsíce března.

Vintage Garage na své expozici představí návštěvníkům i několik custom úprav. Bez povšimnutí určitě nezůstane jejich vlastní předělávka modelu Interceptor 650 Twin na aktuálně velmi populární Scrambler. Tahle nepřehlédnutelná stavba je osazená mimo jiné výfuky značky Zard, které nově nabízí Vintage Garage na všechny modely motocyklů Royal Enfield.

Ve spolupráci s plzeňskou Fakultou designu a umění Ladislava Sutnara ukáží studenti svou práci na úpravě designu kapotáže modelu Continental GT 650 Twin. Pokud to podmínky dovolí, budou moci návštěvníci veletrhu vidět práci studentů přímo na živo.

Ze stejného modelu ukáže Vintage Garage svou další letošní stavbu. Pod názvem „Back on the Grid“ čekejte všechno možné, jen ne v sériové podobě. Tady nezůstal kámen na kameni a z původního motocyklu Continental GT 650 Twin zůstal pouze motor, a i ten prošel důkladnou změnou a posilovací kůrou v podobě big bore kitu 865 ccm s ostrou vačkou a dalšími úpravami.

Letošní veletrh Motosalon ukončí Vintage Garage vyhlášením vítěze prvního ročníku akce „Royal KickStart Battle“. Stane se tak v neděli odpoledne na pódiu v pavilonu F. Akce pod názvem „Royal KickStart Battle“ umožnila koncovým zákazníkům, nebo stavitelům a úpravcům motocyklů, získat modely Bullet 500 a Classic 500 se slevou 25 %. Podmínkou pro získání slevy bylo zakoupení motocyklu, jeho následné individuální upravení a přihlášení do soutěže o nejlepší upravený motocykl „Royal KickStart Battle“. Absolutní vítěz soutěže získá celou cenu uhrazeného motocyklu zpět!

Vintage Garage a značka Royal Enfield se těší na všechny motocyklové nadšence na stánku č. 212.

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše