BIOMASA

Translation is not available.

JOHANN HOCHREITER – přeměňte bioplyn na biometan

Deset let zkušeností v oboru bioplynu má společnost JOHANN HOCHREITER s.r.o. se sídlem v Plzni. Zabývá se projektováním, inženýringem, výstavbou i servisem bioplynových stanic.

„Provádíme servis na desítkách našich realizací v ČR. Pro další budoucnost bioplynových stanic nabízíme technologii pro přeměnu bioplynu na biometan. Společně s našimi zahraničními partnery zajišťujeme kompletní realizace zařízení bioMetan Hochreiter,“ specifikuje služby Josef Slavík z obchodního oddělení společnosti. Doplňme ještě, že bioplynové stanice Hochreiter jsou schopny pracovat s rozmanitými vstupními surovinami, odkukuřičné siláže a kejdy, přes velké množství travní senáže a chlévské mrvy, až po biologicky rozložitelné komunální odpady.

More news from the fair trade

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše