BIOMASA

Translation is not available.

Veletrh BIOMASA zaznamenává růst

Veletrh BIOMASA bude v roce 2020 umístěn v pavilonu Z a jeho okolí, většina exponátů se bude týkat energetického využití dřevní hmoty, návštěvníci najdou také zařízení pro využití zemědělské biomasy a vybavení pro bioplynové stanice.

Z vystavovatelů drtičů a štěpkovačů lze jmenovat například firmy Mouder, Biber, Eko Bandit, Karlow Karlshof a.s., kotle pro spalování biomasy vystaví mimo jiné Petrojet, Kovarson, Biomac, Atmos, Dufa kamna nebo Dřevo-Produkt. V oboru vybavení bioplynových stanic najdou návštěvníci na výstavišti firmy EnviTec, agriKomp Bohemia nebo Schaumann. Přihlášky vystavovatelů průběžně přibývají, zájem o veletrh BIOMASA s každým ročníkem narůstá.

S pokračující klimatickou změnou stoupá důležitost získávání energie z obnovitelných zdrojů, mezi které zemědělská a lesnická biomasa patří. K podpoře rozšíření energetického využití biomasy bude směřovat i doprovodný program. Předvádění strojů na zpracování biomasy bude probíhat na expozicích vystavovatelů po celou dobu veletrhu, odborné přednášky a diskuze budou směrovány na dny s nejvyšší odbornou návštěvností. Pro veletrh BIOMASA bude vyhrazeno zvláštní pódium v pavilonu Z a program bude zaměřen na využití všech druhů biomasy s důrazem na zpracování a spalování dřeva.

Připravuje se také exponátová soutěž GRAND PRIX, v níž jsou oceňovány také exponáty vystavovatelů veletrhu BIOMASA. Na brněnské zemědělské a lesnické veletrhy přijedou také obchodní mise ze zahraničí.

I pro příští rok se připravují výhodné podmínky skupinové návštěvy (autobusové zájezdy), které mají od úterý do čtvrtka a v sobotu snížené vstupné, v pátek pak dokonce vstup zdarma. Pro individuální návštěvníky je nejvýhodnější nákup vstupenky přes web, ta je k dispozici už od začátku října.

More news from the fair trade

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše