TECHAGRO

Translation is not available.

CHEM-WELD bude na veletrhu TECHAGRO

Svářecí materiály pro opravy a údržbu jsou specializací česko-rakouské firmy CHEM-WELD ROUDNICE s.r.o. Ve své nabídce má přídavné materiály pro sváření běžných i těžce svařitelných ocelí, pro spojování rozdílných ocelí, pro navařování, sváření litiny, mědi, mosazi, zinku, titanu a dalších.

Na veletrhu Techagro firma představí speciální elektrodu na zalomené šrouby CHEM-WELD 9200.  Tato elektroda umožňuje vytvořit čep na utrženém zbytku šroubu, dokonce také na zalomeném vrtáku nebo závitníku.

Zajímavým produktem je Černidlo za studena CHEM-WELD 9300, obdoba brynýru. Výrobek je určen k opravám poškozených ploch, může se však použít také k černění celých předmětů, např. zbraní.

op výrobkem je elektroda CHEM-WELD 7100, která má téměř univerzální použití a výborné operační vlastnosti také na znečištěných materiálech. Proto je velmi oblíbená nejen u zemědělců. 

Firma poskytuje odborné technické poradenství a má zaveden systém ISO 9001:2016. Prodej materiálů je možný také prostřednictvím e-shopu již od jednoho kusu a dodání je velmi rychlé. Opravy jsou tak vysoce efektivní. K dispozici jsou také instruktážní videa.

More news from the fair trade

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše