TECHAGRO

Translation is not available.

TECHAGRO zaměřené na rostlinnou výrobu určitě neminete

Nově se TECHAGRO specializuje na rostlinnou výrobu, protože na živočišnou výrobu je zaměřen veletrh ANIMAL TECH, který se na brněnském výstavišti konal pravidelně v lichých letech.

V pavilonu G2, kde byly v předchozích ročnících umístěny technologie pro živočišnou výrobu,  je nově umístěna dopravní technika využitelná v zemědělství, náhradní díly a další obory. Návštěvníci zde najdou například tradičního českého výrobce přívěsů Agados, dále firmu AGROVO CZ, která je dovozcem zemědělské dopravní techniky WIELTON-AGRO. S dalším sortimentem souvisejícím se zemědělskými stroji přicházejí do pavilonu G2 ACRO GROUP (díly pro motory a zemědělské stroje), ADR SYSTÉM (nápravy, pružící agregáty, brzdící systémy), AP Šafránek (osvětlení), Baltyre (pneumatiky), FKL (ložiska), Kutnak (autoelektrika také pro zemědělskou techniku), TVZ (nápravy), Webasto (topení a chlazení pro zemědělské stroje). Vytápění hal představí firma 4heatObaly Bohemia nabídnou zemědělcům mimo jiné senážní folie a sítě.

V pavilonu G2 budou vystavovat také Russian Export Center, státní organizace podporující exportéry, a firma CROY, která je importérem pro značku UNIMOG v České republice a prodejcem nákladních a užitkových vozidel Mercedes Benz. Vozidla UNIMOG jsou určená pro nasazení v náročných podmínkách včetně zemědělství a komunálního sektoru.

More news from the fair trade

05. 03. 2020 TECHAGRO UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba International Fairs Directory

Firmy Fair Expo, Jessie Data, Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR nemají žádnou obchodní vazbu na BVV a společnost Veletrhy Brno a.s. se distancuje od praktik zmíněných firem. Doporučujeme, aby vystavovatelé našich veletrhů na nabídky či zaslané faktury zásadně...

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše