Translation is not available.

Špičkové jídlo doplní skvělé drinky

Obří foodfestival, který se koná současně s cestovatelskými veletrhy GO a Regiontour, prozrazuje restaurace, bistra, podniky a projekty, které v pavilonu F potkáte. Takže, jaké dobroty na vás na GO to FoodPark čekají?

Na chystaném foodfestivalu čekají návštěvníky hned čtyři sekce - 365 Gastromapa Lukáše Hejlíka, Ochutnej Svět - foodtruck edition, Bary a tradiční potravinový trh Foodpark. Čím báječné dobroty zapijete a kdo vám je přichystá?

Kompletní přehled "Co ochutnáš"

  • Axiom Brewery

Nový český moderní minipivovar, který produkuje řemeslná piva. Celý tým Axiom Vás zve na jednu velkou jízdu skrz všechna aroma a chuti našeho zlatého moku!

  • Vinařství Rauš

Malé rodinné vinařství, ve kterém jeho majitelka využívá velké erudice svého sklepmistra Miroslava Rauše. Charismatický sklepmistr Miroslav Rauš profesionálně vinaří od roku 1989. S víny, která v minulosti vyráběl, zaznamenal značné úspěchy v gastronomii i na výstavách. Specializuje se na bílá vína z modrých hroznů se zbytkovým cukrem, produkuje především rosé a klarety, které jsou jeho chloubou. Většina hroznů pochází z obcí Sedlec a Valtice. Naše roční produkce v litrech je 15 000, z toho 20 000 lahví.

  • Krondorf

Česká, ručně plněná minerální voda s původním sycením. Skvělý partner k jídlu, vínu i kávě. Krondorfská kyselka z Doupovských hor je bohatě mineralizovaná voda velmi příjemné chuti se zvýšeným obsahem křemíku a přírodním oxidem uhličitým, který pochází přímo ze zdroje. Její unikátní složení podporuje trávení a předurčuje ji pro využití v zážitkové gastronomii. Díky vysoké mineralizaci v kombinaci s původním oxidem uhličitým přímo ze zdroje je chuťově unikátní a jen těžko ji budete srovnávat s ostatními vodami.

  • Foodpark Catering

Začalo to malým potravinovým trhem na který dorazilo skoro 10 000 hostů. Komunita mezi našimi foodies dodavateli, návštěvníky i naší partou rostla. Naše kořeny začaly mít pevné základy a my začali růst. Z malých pravidelných trhů se staly pop-upy, z těch jsme se posunili na festivaly a nejen naše kořeny, ale už i zbylé části našeho velkého gastro stromu začaly růst. A jak rostl náš strom i moje děti, začala jsem svoji lásku k jídlu milovat na plno. A žít svůj sen! Kromě pravidelných festivalů jsem začala dostávat i zakázky firemních eventů na klíč. A to od malých až po velké company festivaly. A vše chytlo ty správné grády. Samozřejmě, že kromě FoodParku rostou u nároky na nás všechny. Stále více se soustředíme na suroviny nejen našich dodavatelů, ale i ty naše na baru, grilu i ty programové. Ať má Brno těch kořenů, keřů, stromů a hlavně bezva přátel, foodloverů a bláznů čím dál více!