GO a Regiontour

Translation is not available.

Špičkové jídlo doplní skvělé drinky

Obří foodfestival, který se koná současně s cestovatelskými veletrhy GO a Regiontour, prozrazuje restaurace, bistra, podniky a projekty, které v pavilonu F potkáte. Takže, jaké dobroty na vás na GO to FoodPark čekají?

Na chystaném foodfestivalu čekají návštěvníky hned čtyři sekce - 365 Gastromapa Lukáše Hejlíka, Ochutnej Svět - foodtruck edition, Bary a tradiční potravinový trh Foodpark. Čím báječné dobroty zapijete a kdo vám je přichystá?

Kompletní přehled "Co ochutnáš"

  • Axiom Brewery

Nový český moderní minipivovar, který produkuje řemeslná piva. Celý tým Axiom Vás zve na jednu velkou jízdu skrz všechna aroma a chuti našeho zlatého moku!

  • Vinařství Rauš

Malé rodinné vinařství, ve kterém jeho majitelka využívá velké erudice svého sklepmistra Miroslava Rauše. Charismatický sklepmistr Miroslav Rauš profesionálně vinaří od roku 1989. S víny, která v minulosti vyráběl, zaznamenal značné úspěchy v gastronomii i na výstavách. Specializuje se na bílá vína z modrých hroznů se zbytkovým cukrem, produkuje především rosé a klarety, které jsou jeho chloubou. Většina hroznů pochází z obcí Sedlec a Valtice. Naše roční produkce v litrech je 15 000, z toho 20 000 lahví.

  • Krondorf

Česká, ručně plněná minerální voda s původním sycením. Skvělý partner k jídlu, vínu i kávě. Krondorfská kyselka z Doupovských hor je bohatě mineralizovaná voda velmi příjemné chuti se zvýšeným obsahem křemíku a přírodním oxidem uhličitým, který pochází přímo ze zdroje. Její unikátní složení podporuje trávení a předurčuje ji pro využití v zážitkové gastronomii. Díky vysoké mineralizaci v kombinaci s původním oxidem uhličitým přímo ze zdroje je chuťově unikátní a jen těžko ji budete srovnávat s ostatními vodami.

  • Foodpark Catering

Začalo to malým potravinovým trhem na který dorazilo skoro 10 000 hostů. Komunita mezi našimi foodies dodavateli, návštěvníky i naší partou rostla. Naše kořeny začaly mít pevné základy a my začali růst. Z malých pravidelných trhů se staly pop-upy, z těch jsme se posunili na festivaly a nejen naše kořeny, ale už i zbylé části našeho velkého gastro stromu začaly růst. A jak rostl náš strom i moje děti, začala jsem svoji lásku k jídlu milovat na plno. A žít svůj sen! Kromě pravidelných festivalů jsem začala dostávat i zakázky firemních eventů na klíč. A to od malých až po velké company festivaly. A vše chytlo ty správné grády. Samozřejmě, že kromě FoodParku rostou u nároky na nás všechny. Stále více se soustředíme na suroviny nejen našich dodavatelů, ale i ty naše na baru, grilu i ty programové. Ať má Brno těch kořenů, keřů, stromů a hlavně bezva přátel, foodloverů a bláznů čím dál více!

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše